Unde Gasim Cutii de Carton la Cele Mai Mici Preturi?

Unde Gasim Cutii de Carton la Cele Mai Mici Preturi?

Cutii din carton este una dintre cele mai populare sporturi astăzi în America de Nord şi continuă să crească în popularitate. Cele mai multe ţări ale lumii sunt familiarizaţi cu cutii din carton, cu multe din aceste ţări au o multitudine de organizaţii de cutii din carton în interiorul graniţelor sale.

Sport de cutii din carton a fost în jurul pentru mai mulţi ani decât cei mai mulţi oameni dau seama ca are. Istorici antici au trasat începuturile de cutii din carton înapoi la 4000 î.Hr în timpul ori când imperiile din Roma şi Grecia au fost angajate în luptă. Istoricii au găsit înregistrări care să indice că cutii din carton, desigur cunoscut sub un alt nume în antichitate, s-a luptat cu brutalitate de mult mai mult decât este astăzi.

Dovezile Arată că aceste civilizatii antice a încurajat participanţii Cutii din carton lupta reciproc folosind pumnii şi piroane metal. Se crede că aceste bătălii adesea a continuat până când una dintre concurente a fost declarat mort. Aceste zile Cutii din carton este mult mai sigur, cu reglementări stricte pentru a proteja boxer.

Cutii din carton fiind o oasele goale pieptiş combate pana azi continuă să aibă un element de risc în ciuda caracteristici de securitate speciale, cum ar fi uneltele de protecţie de cap. In prezent toate formele de cutii din carton dacă amatori şi profesionişti foloseste un scor de generate de calculator, care determină rezultatul final al meciului cu mănuşi fără vârfuri.

despre-cutii_clip_image002

Cele mai multe meciuri de cutii din carton împreună locul concurenţii care sunt în acelaşi nivel de experienţă şi de putere. Boxerii sunt instruiţi în calificaţi de luptă şi acest lucru face un Cutii din carton se potrivesc atât de distractiv şi interesant să urmăriţi ca doi oameni lupta aceasta să câştige onoarea de a lua acasă trofeul.

Cutii din carton a devenit popular în America de Nord în mijlocul secolului al XIX-lea. De îndată ce americanii văzut acest sport popularitatea sa cer-vertiginos. În timpul concursuri internaţionale, americani, în general, câştiga meciuri şi scorul majoritatea eliminări.

Barbatii nu sunt doar concurenţii în ring de cutii din carton. Femeile sunt încă la cutii din carton la Jocurile Olimpice, dar acea zi nu ar trebui să fie mai departe. Ei au devenit competitori adept şi cu experienţă.

Există multe Boxerii profesionale, care a început cariera de cutii din carton ca amatori. Unele dintre aceste Boxerii profesionist bine cunoscut includ George Foreman, Leon Spinks, Muhammad Ali, Floyd Patterson, şi Oscar De La Hoya.

Cutii din carton profesionist şi de amatori cutii din carton au unele mici diferențe în mod meci de cutii din carton este stabilită. Cutii din carton profesionist este format din patru la cincisprezece runde, în timp ce cutii din carton ca amator are doar trei runde. Lungimea medie a unui meci profesional este de 12 runde.

Cutii din carton câştigătorii sunt anunţate de judecătorii care ia decizii finale cu privire la cât de multe puncte fiecare concurent are. Un knock-out, cu toate acestea, va fi un câştig automată pentru boxer care aruncă punch finală, oferind că adversarul său este în imposibilitatea de a lua off mat după zece secunde.

În viaţa modernă ritm rapid mai multe persoane sunt de cotitură spre cutii din carton. Oameni de toate vârstele devin studenţilor săi nu numai să lupte dar, de asemenea, să rămână în formă şi sănătos şi să se ocupe cu stresul si grijile vieţii.

Oameni mai mult decât femeile sunt fotoliu Boxerii şi să continue să facă sport unul populare pentru a viziona.

queen of hearts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *