Cele Mai Mici Preturi la Implanturile Mamare!

Cele Mai Mici Preturi la Implanturile Mamare!

După mai mult de zece ani de controverse şi ştiinţifice de studiu, US Food and Drug Administration a aprobat silicon gel de pret implant silicoane mamare pentru utilizare generală. Ele sunt acum disponibile pentru toate femeile de vârstă 22 şi mai mare pentru ambele chirurgie reconstructiva si cosmetice sân.

Disponibilitatea de implanturile de silicon va extinde foarte mult opţiunile pentru femeile care doresc cosmetice mărirea sânilor. În multe situaţii, ele au avantaje reale peste pret implant silicoane mamare saline. Ei tind să te uiţi şi simt mai natural decât saline pret implant silicoane. Ele sunt mai puţin predispuse la clipocit sau crinkling care uneori poate fi simţit şi ocazional poate deveni vizibil sub piele. Ele sunt mai uşoare decât implanturile de silicon. Cu toate acestea, ei sunt considerate de unii să aibă o rată mai mare de contractura capsulare, care este cicatrizarea in jurul implantului şi poate face sanii greu.

În ţările unde atât silicon şi saline pret implant silicoane au fost disponibile Marea majoritate a pacienților și Chirurgilor selectaţi implanturile de silicon. Aceasta este mărturia lor avantaje. În SUA, ne sunt susceptibile de a vedea un număr mare de pacienţi selectaţi silicon pret implant silicoane mamare.

5176126-afp-mediafax-foto-christophe-simon

Dar va fi încă un loc pentru saline pret implant silicoane. Unii oameni ar putea pur şi simplu preferă să nu aibă silicon plasate în corpul lor. Implanturile de silicon sunt mai scumpe decât saline pret implant silicoane. În unele cazuri, implantul este folosit ca un fel de platformă pentru a ridica tesutul mamar normale, mai degrabă decât să dea piept toate elementele de forma. În această situaţie, saline pret implant silicoane funcţia aproape la fel de eficient ca implanturile de silicon.

Implanturile de silicon nu s-au dovedit a provoca boli autoimune, cum ar fi artrita si lupusul, ca a fost temut. Dar pacienţii ar trebui să înţeleagă că orice procedură de augmentare de sân este, în esenţă, temporar. Pot schimba forma corpului şi anatomie, ar putea exista probleme cu vindecarea sau reacţia organismului la implant. La un moment dat, este probabil că proceduri suplimentare pot fi necesare. La Rodeo Drive chirurgie plastica, ne fac deja destul de câteva augmentations sanilor cu pret implant silicoane de silicon. Mă aştept ca vom vedea mai mulţi oameni interesaţi de procedura în următoarele câteva luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *