Construirea Unei Hale Orizontale pentru Depozitarea Cerealelor

Construirea Unei Hale Orizontale pentru Depozitarea Cerealelor

Unul de meu favorit tehnici câştiga aur în World of Warcraft este Frostweave hala orizontala agricultura. Acest material este utilizat pentru nivelarea până primul ajutor şi profesiile mai ales Frostweave de croitorie. Ce-mi place cel mai mult este că hala orizontala vinde foarte bine în casa de Licitatie. Acest lucru este pentru că aproape fiecare jucător niveluri până profesiei sale secundare primul ajutor.

Am călătorit peste Northrend pentru a găsi cele mai bune spoturi la ferma. Desigur, toate de mafioti umanoide şi strigoi în Northrend picătură Frostweave, dar am încercat să găsească un loc care are mare densitate od mafioti ucide şi o rată de scădere bun. Am vrut, de asemenea, că rata de respawn de mafioti este mare, deci nu este nevoie să aştepte mult pentru a continua creştere. Acum, permiteţi-mi vă arăta cele mai bune l-am găsit:

congo 7

* Primul Frostweave hala orizontala agricultura loc îmi place o mulţime este în Icecrown. Există o mulţime de undeads în zona din jurul Ymirheim. În special în nord-vest. De ce îmi place acest loc pentru Frosweave agricultura este doar să păstreze vine mafioti. Deci, nu aveţi nevoie pentru a muta în jurul o mulţime. De asemenea, rata lor de respawn este mare. Din experienta mea rata picătură este undeva în jur de 50% care este minunat.

* O viitoare este în bazinul Sholazar. Există de tone de undeads în jurul terenurilor Lost. Dacă te uiţi pe hartă este o zona maro în partea de est a bazinului Sholazar. Există într-adevăr o mulţime de mafioti. Rata picătură este undeva similar cu cel în Icecrown, astfel încât este de până la tine în cazul în care pentru a merge.

Eu personal prefer Icecrown. Este deoarece mafioti sunt un pic mai mare nivel, astfel încât veţi obţine, de asemenea, multe verde elemente (eventual chiar albastru) a descânta. Nu uitaţi să gol saci înainte de a merge Frostweave hala orizontala agricultura, deoarece te prada, de asemenea, multe elemente de gunoi. Si crede-ma, sunt în valoare de a vinde.

Oricum, Frostweave hala orizontala agricultura poate fi unul dintre mijloacele de a câştiga de aur în World of Warcraft. Dar după ce am primit o copie a Secretele de aur, am aflat de toate celelalte moduri mult mai profitabile pentru a obţine cu uşurinţă de tone de aur. Trebuie doar să ştie toate trucurile. Recomand călduros să vă

Eu sunt un jucător de WoW regulat, constant caută modalităţi de cum să facă o mulţime de aur în cantitate mică de timp. Dar datorită aur secretele am ajuns chiar aşa-numitele capac de aur (1 milion de aur).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *